Secretarieel medewerker  (24-36 uur)

De Praktische GGZ is een initiatief dat in het leven is geroepen door gedreven en erkende professionals vanuit de drijfveer om via een no-nonsense benadering goede zorg te leveren aan jongeren en volwassenen en alle direct betrokkenen in hun omgeving.

 

Voor onze nieuwe locatie in Gouda zijn wij op zoek naar een secretarieel medewerk(st)er die in teamverband helpt en het leuk vind om het secretariaat op te bouwen.

 

Als secretarieel medewerker ben je vaak het eerste contact van een cliënt met De Praktische GGZ. Wij willen dat een cliënt zich direct welkom en op zijn gemak voelt en niet als een nummer wordt behandeld. Dat betekent dat je cliënten bij aankomst ontvangt en hen iets te drinken aanbiedt. Dat je altijd vriendelijk bent en cliënten waar mogelijk helpt bij het vinden van antwoorden op vragen over zorgregels, je inspant om ruimte te vinden in agenda’s zodat hulp kan worden geboden.
Je zult daarnaast vooral bezig zijn met het beantwoorden van de telefoon, afspraken vastleggen in agenda’s waarbij een beroep wordt gedaan op je planningsvaardigheden en je computer skills. Je werkt nauwkeurig en bent gewend om je eigen werk te controleren. Dat is belangrijk omdat je daarmee de agenda’s bepaalt van cliënten en hulpverleners. Je handelt aanmeldingen administratief af, waaronder het beoordelen van de verwijzing, het bijwerken van de cliëntadministratie in Careweb en het inplannen van de intake. Je stelt brieven op, verzorgt de post en de info mailbox. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is daarom een vereiste, evenals ruime ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook), Internet en Careweb of een soortgelijk zorgmanagementsysteem.
De Praktische GGZ is een kleine instelling, waarbinnen een aantal gedreven professionals zich inspannen om uitstekende zorg te leveren. De kracht van onze organisatie zit in de omvang: klein, persoonlijk en gemoedelijk. Dat betekent wel dat je niet afwacht tot iemand anders zaken voor je oplost en dat je verder kijkt dan alleen je eigen bureau. Je hebt veel vrijheid in deze functie en die heb je nodig ook om creatief om te kunnen gaan met steeds weer nieuwe vraagstukken. Je laat je niet snel van de wijs brengen en wordt graag uitgedaagd.

Wat bieden wij jou

 

Wat vragen wij van jou


Ervaren BIG geregistreerde GZ- psycholoog  (24-36 uur)

Voor onze locaties in Gouda en Zoetermeer zijn we op zoek naar een ervaren BIG geregistreerde GZ- psycholoog  (24-36 uur) met ruime ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling bij  (jong-) volwassenen, voor de functie regiebehandelaar. Als regiebehandelaar bij De Praktische GGZ bent je betrokken bij het hele proces van intake, behandeling, consultatie en advies. Specifieke aandachtsgebieden zijn complex trauma, stemming en angst-, hechtings-, ontwikkelings- en persoonlijkheidsproblematiek. We vragen bedrevenheid in diverse behandelmethodieken, waaronder Cognitieve Gedragstherapie met bij voorkeur EMDR en/of schematherapie.

Kortom: wij zoeken een energieke, open collega die ons team kan komen versterken. Gevraagde competenties: flexibel, creatief (out of the box denken), systeemgericht en oplossingsgericht kunnen werken, cliënt centraal kunnen zetten, zowel goed kunnen luisteren en aansluiten op de ander als directief kunnen zijn wanneer nodig, empathisch, zowel zelfstandig als in een team transparant kunnen werken.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ

U kunt u motivatie brief en CV sturen naar info@depraktischeggz.nl

Beeldnummer : 9282786 | Auteursrecht: lithian / 123RF Stockfoto